Regatta Silkeborg er en unik og spændende oplevelse for alle, der elsker spændingen ved friluftsliv. Den kombinerer traditionelle rovæddeløb med den moderne konkurrenceånd, der er så populær i dag. Det er en begivenhed, hvor du kan nyde at se på, deltage i kapsejlads eller bare heppe på dit yndlingshold. Der er noget for enhver smag ved denne fantastiske regatta! 

Hvad er Regatta Silkeborg? 

Regatta Silkeborg er et ro-løb, der afholdes i Danmark hvert år. Arrangementet er åbent for både professionelle og amatørhold fra hele Europa og andre steder. Over 500 deltagere fra 20 lande konkurrerer på fire forskellige baner i kategorierne singler, par, firer og otter. Arrangementet omfatter også en række aktiviteter som f.eks. bådshows, madboder, liveunderholdning og meget mere.

Fra det øjeblik du ankommer til Regatta Silkeborg, vil du blive transporteret til en anden verden – rosportens verden! Hver båd skal have en styrmand (en person, der styrer båden) og seks roere (de personer, der rent faktisk ror). Deltagerne kommer fra hele Europa for at deltage i denne prestigefyldte begivenhed, som har fundet sted siden 1997 

Dette års regatta var anderledes på grund af COVID-19 sikkerhedsreglerne, der blev indført for at sikre et sikkert miljø for både deltagere og tilskuere. Alle både var adskilt af afstandsmarkeringer, og der blev truffet ekstra forholdsregler for at sikre, at deltagerne fik kontrolleret deres temperatur, inden de kom ind på stedet hver dag. På trods af disse ændringer var det stadig en utrolig oplevelse! 

Se den officielle FB-side Regatta Regatta Silkeborg

Konklusion 

Regatta Silkeborg byder på et uforglemmeligt eventyr for både deltagere og tilskuere! Uanset om du er på udkig efter en unik aktivitet eller bare ønsker at se nogle spændende kapsejladser, bør du ikke gå glip af denne regatta! Sørg for at være med næste år til endnu en spændende oplevelse ved Regatta Silkeborg! For mere information om denne fantastiske begivenhed, besøg vores hjemmeside i dag!

Author

1 comment

Comments are closed.