Onsdag d. 5. december 2018 kl. 18.00 er der Torskegilde i Silkeborg Håndværkerforening.

I forbindelse med arrangementet vil Majbritt Mikkelsen holde et indlæg under titlen

”Hvornår skal vi forene os og, hvornår skal vi netværke”.

Der er lagt op til masser af inspiration og stof til eftertanke, når Majbritt Mikkelsen i en blanding af udsagn, holdninger og skarpe kanter vil drage paralleller og kontraster ud fra oplægget: ”Hvornår skal vi forene os og, hvornår skal vi netværke”.

”Det er helt i tråd med vores arbejde i bestyrelsen, at sætte fokus på formål og berettigelse af medlemskaber af foreninger i almindelighed og vores i særdeleshed. Derfor er vi ovenud tilfredse med, at Majbritt har takket ”ja” til udfordringen. Vi garanterer forrygende femten minutter med udbytte til alle”

Ejner Husted
Formand Silkeborg Håndværkerforening

 

Majbritt Mikkelsen:

Majbritt Mikkelsen arbejder til dagligt med PR og kommunikation i sin egen virksomhed Noget med Ord. Hun er kendt for at levere tekster, der rører læseren og rammer målgruppen. Tilmed er hun meningsdannende klummeskribent på MJA og sidst, men ikke mindst indehaver af erhvervsnetværket Stol På Mennesker i Silkeborg. Alt drevet gennem samskabelse og stærke relationer som det vigtigste brændstof på motoren.

Majbritt Mikkelsen er også medlem af bestyrelsen i hhv. Silkeborg IF Invest A/S, Silkeborg IF A/S og K/S Papirfabrikken.

 

KLIK her for at gå til arrangementskalender

 

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!