Virksomhedsbesøg med ølsmagning – Bryghuset Kragelund

Hvornår:
17. oktober 2019 kl. 19:00 – 22:00
2019-10-17T19:00:00+02:00
2019-10-17T22:00:00+02:00
Hvor:
Bryghuset Kragelund
Kragelund Møllevej 4
8600 Silkeborg
Kontakt:
Ejner Husted
21 33 60 26

SMV silkeborgs medlemmer inviteres til rundvisning og prøvesmagning på Bryghuset Kragelund.

Microbryggerierne er gennem de seneste år skudt op over det ganske land. Derfor har Kragelund naturligvis også sit eget bryghus.

Anpartshaverkredsen omkring Bryghuset Kragelund udgør godt 350 personer – og er dermed et lokalt initiativ der er med til at skabe samlingskraft i lokalsamfundet.

At det så samtidig resulterer i produktion af øl af høj klasse gør ikke fortællingen mindre interessant – derfor er brygget også værdsat langt udover “sognegrænsen”.

Deltag når SMV silkeborg er inviterer sine medlemmer til virksomhedsbesøg og ølsmagning – og fornem den gode stemning og oplev den gode smag!

Det er rendyrket nepotisme – det er nemlig vores formand der er blandt ildsjælene i Bryghuset Kragelund.

Der er stærkt begrænset antal deltagere – så hurtig tilmelding tilrådes.

Med i arrangementet er smagning af 6-8 forskellige øl, valgt fra de bryg bryghuset aktuelt har i sortimentet.

Vi skal smage ægte håndværk på denne aften. Helt exceptionelt byder Bryghuset Kragelund som noget særligt bla. på 10 år gammelt øl fra de mørkeste afkroge af lageret. Tilmed fortælles der om meget andet end blot øl.

Fortælling om etablering, drift og udfordringer vil give indsigt i danske mikrobryggeriers hverdag i almindelighed og Bryghuset Kragelund’s i særdeleshed. Gå ikke glip af en håndværks-oplevelse ud over det sædvanlige. Arrangementet levner kun plads til 25 deltagere – først til mølle.

Et arrangement varer typisk et par timer, alt afhængig af tørst og spørgelyst. I løbet af smagningen skænkes ca. 1,5 l. øl per person, hvilket man skal have med i baghovedet med henblik på sikker hjemtransport.

Hvis der er tilkendegivelser nok vil vi arrangere transport tur/retur fra Silkeborg til Kragelund mod egenbetaling. Er du interesseret heri anfør da venligst dette ved tilmelding – så vender vi tilbage.

Klik på den grønne felt Billetter øverst til højre – og tilmeld dig. Alternativt send en mail til:

Kontaktperson vedrørende dette arrangement: Formand Ejner Husted – ebh@nhs-maskinfabrik.dk

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!